Sūris RACLETTE DU VALAIS AOP, brandintas 3 mėn.
45,99 €/kg
„Margot“ šveicariškas nepasterizuoto karvių pieno sūris RACLETTE DU VALAIS AOP, brandintas 3 mėnesius, yra unikalaus skonio, kremiškas sūris, turintis lengvą rūgštelę.
Jis labai lengvai lydosi, dėl to tradiciškai naudojamas rakletės (lydyto sūrio su bulvėmis) patiekalui gaminti. Išbandykite šį receptą arba naudokite ruošdami kitus patiekalus.
Rakletė sūrio pavadinimas kilo nuo prancūziško žodžio raclette, kuris reiškia grandyti, kadangi išsilydžiusį sūrį reikia nugrandyti nuo sūrio rato.
Turtinga Valės kalnų ir Alpių regionų flora, Viduržemio jūros klimatas ir tradicinis apdorojimas suteikia sūriui unikalų gaivų ir aitroką skonį.
Turi AOC (Appellation d'Origine Protégée / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, suteikiamą tik tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos. Visos produkto gamybos stadijos turi būti atliekamos vietovėje, iš kurios yra kildinamas produktas.
Laikyti ne aukštesnėje 8 °C temperatūroje.