Sūris RACLETTE DU VALAIS AOP, brandintas 3 mėn.

Sūris RACLETTE DU VALAIS AOP, brandintas 3 mėn.

MARGOT
(0 atsiliepimų)

45,99 €/kg

Aprašymas:

„Margot“ šveicariškas nepasterizuoto karvių pieno sūris RACLETTE DU VALAIS AOP, brandintas 3 mėnesius, yra unikalaus skonio, kremiškas sūris, turintis lengvą rūgštelę.

Jis labai lengvai lydosi, dėl to tradiciškai naudojamas rakletės (lydyto sūrio su bulvėmis) patiekalui gaminti. Išbandykite šį receptą arba naudokite ruošdami kitus patiekalus.

Rakletė sūrio pavadinimas kilo nuo prancūziško žodžio raclette, kuris reiškia grandyti, kadangi išsilydžiusį sūrį reikia nugrandyti nuo sūrio rato.

Turtinga Valės kalnų ir Alpių regionų flora, Viduržemio jūros klimatas ir tradicinis apdorojimas suteikia sūriui unikalų gaivų ir aitroką skonį.

Turi AOC (Appellation d'Origine Protégée / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, suteikiamą tik tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos. Visos produkto gamybos stadijos turi būti atliekamos vietovėje, iš kurios yra kildinamas produktas.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Šveicarija

nepasterizuotas pienas, druska, šliužo fermentas.

MARGOT

„Margot“ tradicinius šveicariškus sūrius pradėjo gaminti 1886-aisiais Juros kantone. Iš pradžių gamino griujerą (gruyere) sūrį su saugoma kilmės vietos nuoroda, tačiau greitai asortimentas prasiplėtė iki appenzeller, tete de moine, vacherin fribourgeois ir kitų gerai žinomų sūrių. Svarbiausi elementai geram sūriui:

Pienas. Šveicarija yra žinoma dėl švaraus oro ir turtingos gamtos. Karvutės ganosi kalnuose ir maitinasi šviežia žole, todėl ir pienas būna nuostabaus skonio.

Receptas. Sūriai gaminami pagal senas, laiko patikrintas tradicijas. Tai daro patyrę profesionalai, jaučiantys atsakomybę už galutinį produktą.

Brandinimas. Sūriai brandinami drėgnuose rūsiuose, kur įgauna išraiškingą aromatą. Kiekvienas sūris brandinamas tiek, kad geriausiai atsiskleistų jo skonis.

„Margot“ sūriai atneš džiaugsmo ant jūsų stalo. Atraskite savo mėgstamiausią. Gal tai bus griujerio sūris, o gal fondiu?

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Prancūziškų sūrių top 5: MORBIERAS, RAKLETĖ, EPUASAS, MIMOLETĖ IR KONTĖ
Tęsiame kelionę po garsiausių Europos sūrių šalis. Šįkart nusikelkime į Prancūziją, kurios sūrių įvairovė stulbina – egzistuoja apie 1600 skirtingų prancūziškų sūrių rūšių! O mes jums pateikiame glaustus, bet be galo įdomius faktus apie jau klasika tapusi
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau