6,99 €
38,83 €/kg
Lyderiaujantis Langres sūrių gamintojas. „Germain“ pasterizuoto karvių pieno sūris LANGRES AOP, brandintas iki 36 dienų, yra minkštas, malonios kreminės tekstūros sūris, turintis gana intensyvų aromatą. Žievelė oranžinė, ant viršaus pasidengusi baltu Penicillium candidum pelėsiu.
Rekomenduojame ragauti vieną su įvairiais gėrimais, krekeriais, tačiau puikiai tiks ir kiaušinienėje ar ant picos.
Washed-rind cheese, lietuviškai vadinami „plautos žievės“ sūriais, brandinimo metu yra periodiškai apdorojami sūrymu.
Turi AOP (Appellation d'Origine Protégée / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, suteikiamą produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos bei geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos turi būti atliekamos tam tikroje nustatytoje vietovėje.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.