Sūris GOUDA JEUNE, brandintas 26–56 d.

Sūris GOUDA JEUNE, brandintas 26–56 d.

FROMI 
(0 atsiliepimų)

29,85 €/kg

Aprašymas:

„Fromi“ pasterizuoto karvių pieno sūris GOUDA JEUNE, brandintas 26–56 dienas, yra pusiau kietas, gana jaunas olandiškas sūris. Ragaujant jaučiami karamelės bei riešutų poskoniai. Rekomenduojame šį sūrį ragauti vieną, skanauti su krekeriais, duonelėmis arba dėti į sumuštinius. Jis dar ir puikiai lydosi, todėl tinka makaronų gamybai, sūrio sriuboms, bulvių košei arba fondiu. Turi apvalkalą. Riebumas 48 %.

Gouda sūris yra vienas iš seniausių pasaulyje. Jis gaminamas kaitinant pieną ir pridedant bakterijų bei pieno fermento. Į mišinį vėliau yra įpilama vandens, kad sūris būtų saldesnis. Kai susiformuoja varškė, ji yra atskiriama ir perkeliama į sūrio liejimo formas, kur yra spaudžiama, kad įgautų sau būdingą formą. Vėliau sūris yra sūdomas, džiovinamas ir padengiamas apvalkalu.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Nyderlandai

pasterizuotas PIENAS, druska, PIENO fermentai, šliužo fermentas (rennet).

FROMI 

„Fromi“ yra gurmaniškų sūrių tiekėjas, kuris siūlo įvairų minkštųjų ir kietųjų sūrių asortimentą: fondiu, kamambero, bri, kreminį, ožkų pieno ir daug kitų. Sūriai gaunami tiek iš įvairių mažų sūrinių Europoje, kuriose jų gamybos ypatumai perduodami iš kartos į kartą jau daugelį metų, tiek iš plačiai žinomų gamintojų. Galite rinktis iš žolelėmis, uogomis ar triufeliais pagardintų sūrių, taip pat išskirtinai brandintų net 30 mėnesių.

Tiekėjas siekia patenkinti kiekvieno gurmano lūkesčius ir yra žinomas visame pasaulyje ne tik dėl plataus asortimento, bet ir dėl kokybės. Griežtai rūpinamasi visų produktų organoleptine ir bakteriologine kokybe, kad jie būtų ne tik skanūs, bet ir naudingi.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Sūriai | kas, kaip ir su kuo valgoma?
Ilgai – nuo kelių mėnesių iki kelių metų – brandinti sūriai yra kieti, labai koncentruoti. Kuo ilgiau brandinamas sūris, tuo jis ne tik kietėja, bet ir mažiau jame lieka laktozės. Kietąjį sūrį kandant galima jausti natūraliai susidarusių sūrio kristalų.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau