4,99 €
49,90 €/kg
Nuostabus prancūziškas sūris! „Buisson“ nepasterizuoto karvių pieno sūris BRILLAT-SAVARIN, brandintas 7–14 dienų, yra minkštas trigubo kremo sūris, gaminamas Burgundijoje. Jis yra sodrus, kreminis, turi lengvą rūgštelę. Ne mažiau nei 72 % riebumo s. m.
Rekomenduojame ragauti kabinant šaukšteliu, užsitepti ant prancūziško batono, pasigaminti sumuštinį su uogomis bei medumi. Taip pat skanu mėgautis su vaisiais.
Trigubo kremo sūris (triple-cream cheese) reiškia, kad gamybos metu į jį buvo papildomai įdėta grietinėlės. Ar sūris yra dvigubo, ar trigubo kremo, priklauso nuo riebumo.
Sūrio išorėjė yra susiformavusi valgoma „žydinti“ žievė (bloomy rind), taip vadinama dėl savo švelnios, purios tekstūros ir baltos spalvos.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.