Top prekė
Sūris BEEMSTER ROYAAL GRAND CRU PDO, brandintas 10 mėn.
Sūris BEEMSTER ROYAAL GRAND CRU PDO, brandintas 10 mėn.

Sūris BEEMSTER ROYAAL GRAND CRU PDO, brandintas 10 mėn.

BEEMSTER
(0 atsiliepimų)

23,95 €/kg

Aprašymas:

„Beemster“ olandiškas pasterizuoto karvių pieno sūris BEEMSTER ROYAAL GRAND CRU PDO, brandintas mažiausiai 10 mėnesių, yra aukštos kokybės oranžinės spalvos kietasis sūris. Jį galima vadinti bene karališku dėl ilgo brandinimo laiko ir nuostabaus riešutinio, vos salstelėjusio skonio. Šiek tiek trapus, turi vizualiai matomų nedidelių apvalių skylučių.

Puikiai tinka ypatingoms progoms, ragaukite vieną arba kartu su saliamiu, kumpiu, vynuogėmis, džiovintais vaisiais ar riešutais. Taip pat rekomenduojame uždėti ant traškučių arba duonelės su džemu.

Šis sūris buvo sukurtas Velykų šventei 2017-aisiais, tačiau dėl jo unikalaus skonio ir populiarumo jis buvo įtrauktas į nuolat gaminamų sūrių liniją. „World Cheese Awards 2017“ apdovanojimuose pelnė „Super Gold“ medalį.

Karvės, iš kurių pieno gaminamas sūris, ganosi polderiuose. Tai yra nusausintas ir pylimais apsaugotas žemo slėnio plotas ežero deltoje. Tokiose periodiškai vandens užliejamose vietovėse besiganančių karvių pienas yra išskirtinio skonio.

Gaminamas Beemster Polder regione Nyderlanduose pagal seną receptą. Varškės maišymas yra vykdomas rankiniu būdu. Šie sūriai turi skylutes, kurios atsiranda dėl gamybos metu išsiskiriančio anglies dioksido. Taip pat sūryje galite pastebėti mažų kristalų, kurie susidaro jam bręstant.

Turi PDO (Protected Denomination of Origin / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, suteikiamą tik tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, o pavadinime yra geografinę kilmę žymintis vietovardis. Visos produkto gamybos stadijos (nuo žaliavų gamybos iki perdirbimo) turi būti atliekamos toje vietovėje.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Olandija

pasterizuotas karvių PIENAS, druska, PIENO rūgšties bakterijos, fermentas (rennet).

BEEMSTER
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Populiariausi itališki ir olandiški sūriai. Kviečiame paragauti!
Skelbiame paskutinį straipsnių serijos apie populiariausius Europos sūrius tekstą. Šįkart gurmanišką kelionę pradėsime Italijoje, o baigsime – Nyderlanduose. Visų aprašytų garsiųjų sūrių galite įsigyti ASSORTI parduotuvėje, įsikūrusioje „Ogmios mieste“ Vi
Sūriai | kas, kaip ir su kuo valgoma?
Ilgai – nuo kelių mėnesių iki kelių metų – brandinti sūriai yra kieti, labai koncentruoti. Kuo ilgiau brandinamas sūris, tuo jis ne tik kietėja, bet ir mažiau jame lieka laktozės. Kietąjį sūrį kandant galima jausti natūraliai susidarusių sūrio kristalų.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau