Sūris ASIAGO PRESSATO BLACK DOP, brandintas 40 d.
25,31 €/kg
„Valsana“ pasterizuoto karvių pieno sūris ASIAGO PRESSATO BLACK DOP, brandintas 40 dienų, yra gelsvos spalvos sūris su juoda žievele. Turi nedidelių akučių. Maloniai kvepia grietinėle, salstelėjęs, turi riešutų poskonį. Gaminamas Italijoje, Venecijoje.
Mėgaukitės papjaustę kubeliais, sutarkuokite ir gardinkite makaronus, sriubas, kiaušinienes, naudokite padažų gamybai.
Asjagas – kietas, gelsvas, aitroko skonio ir kvapo itališkas avių ar karvių pieno sūris su mažomis akutėmis. Asiago Pressato yra spaustas, dažniausiai hidrauliniais presais, sūris.
Turi DOP (Denominazione d'Origine Protetta / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, kuris yra suteikiamas tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos yra atliekamos tam tikroje nustatytoje vietovėje.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.