Prekės kodas: 1G3002008923
Be glitimo
Veganams
Be pridėtinio cukraus
Sojų padažas TAMARI CEDARWOOD, ekologiškas

Sojų padažas TAMARI CEDARWOOD, ekologiškas

ARCHE
(0 atsiliepimų)
145 ml

5,95 €

41,03 €/l

Aprašymas:

„Arche“ ekologiškas sojų padažas TAMARI CEDARWOOD daug mėnesių bręsta japoniško kedro medžio statinėse ir virsta charakteringu bei subtiliu. Šis padažas yra itin sodrus ir kvapnus, todėl idealiai tinka kaip pagrindinis patiekalo prieskonis. Tamari puikiai tinka marinavimui, sriubų gardinimui, kitų padažų ruošimui.

Šis natūraliai fermentuotas padažas yra gaminamas laikantis tvirtų japoniškų tradicijų. Nėra nustatyto tikslaus fermentacijos laikotarpio, nes gamintojas kiekvienąkart įvertina tamari padažą spalvos, skonio, kvapo, tekstūros, kitais atžvilgiais ir tik tada nusprendžia, ar padažą jau galima išpilstyti į buteliukus. Šis padažas gali būti fermentuojamas nuo 16 iki 24 mėnesių, tačiau dažniausiai fermentacija trunka apie 18 mėnesių, kaip sakoma Japonijoje, apytiksliai „dvi vasaras“.

Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų).

Laikymo sąlygos:

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Prekės kilmės šalis:
Japonija

SOJOS PUPELĖS* 42 %, vanduo, jūros druska, Mikawa Mirin* (ryžių prieskonių padažas su alkoholiu*: ryžiai*, vanduo, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae. * iš ekologinių ūkių. DE-ÖKO-007, Ne ES žemės ūkis.

ARCHE

„Arche“ – Europoje lyderiaujantis tradicinių azijietiškų produktų tiekėjas. Tai vienas iš labiausiai įsitvirtinusių prekės ženklų ekologiško bei veganiško maisto industrijoje. 1985 metais Vokietijoje įsikūręs gamintojas turi platų rytietiško maisto asortimentą: nuo įvairių padažų, sriubų, miso pastų iki veganiškų kiaušinių pakaitalų, taip pat jūros dumblių ir matcha arbatų.

Didžioji dalis „Arche“ produktų yra japoniški, gaminami besilaikant amžių senumo tradicijų. Skatindamas ekologinį ūkininkavimą, prekės ženklas yra itin suinteresuotas išsaugoti senuosius gamybos procesus. „Arche“ yra užsitikrinęs vartotojų bei partnerių pasitikėjimą dėl produktų receptų skaidrumo, autentiškumo ir kokybės.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Sojų padažai: kuo skiriasi ir kaip gaminami?
„Geras sojų padažas turi pragyventi dvi vasaras“ – taip sakoma Japonijoje. Deja, taip atsitinka labai retai. Pigūs padažai iš įvairiausių šalių net ir Japonijoje užpildo parduotuvių lentynas. Pramoninė gamyba ir temperatūrinis procesų valdymas leidžia soj
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau