Prekės kodas: 1G3002008921
Ekologiškas
Veganams
Be pridėtinio cukraus
Top prekė
Sojų padažas SHOYU, ekologiškas

Sojų padažas SHOYU, ekologiškas

ARCHE
(0 atsiliepimų)
145 ml

4,14 €

28,55 €/l

Aprašymas:

„Arche“ ekologiškas sojų padažas SHOYU – tikras lyderis iš Japonijos. Šis subtilaus skonio sojų padažas yra pritaikytas ne tik Azijos, bet ir Europos virtuvei: daržovių patiekalams, sriuboms ar bet kokiam kitam patiekalui gardinti.

Natūraliai fermentuotas padažas iš sojų pupelių ir kviečių yra gaminamas laikantis tvirtų japoniškų tradicijų. Nėra nustatyto tikslaus fermentacijos laikotarpio, nes gamintojas kiekvienąkart įvertina sojų padažą spalvos, skonio, kvapo, tekstūros, kitais atžvilgiais ir tik tada nusprendžia, ar padažą jau galima išpilstyti į buteliukus. Įprastai šis padažas fermentuojamas bent metus, tačiau dažniausiai fermentacija trunka apie 16 mėnesių.

Naudokite shoyu marinavimui, maisto gardinimui, kitų padažų gamybai siekdami suteikti patiekalams malonaus sodrumo. Norėdami pilnavertiškai pajusti šio padažo skonį, pagardinkite juo patiekalą tik pabaigę gaminti.

Pastaba: dėl fermentacijos proceso sojų padažuose natūraliai yra alkoholio. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų).

Laikymo sąlygos:

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Prekės kilmės šalis:
Japonija

vanduo, SOJOS PUPELĖS* 19 %, KVIEČIAI*, jūros druska, Aspergillus oryzae. * iš ekologinių ūkių. DE-ÖKO-007, Ne ES žemės ūkis.

ARCHE

„Arche“ – Europoje lyderiaujantis tradicinių azijietiškų produktų tiekėjas. Tai vienas iš labiausiai įsitvirtinusių prekės ženklų ekologiško bei veganiško maisto industrijoje. 1985 metais Vokietijoje įsikūręs gamintojas turi platų rytietiško maisto asortimentą: nuo įvairių padažų, sriubų, miso pastų iki veganiškų kiaušinių pakaitalų, taip pat jūros dumblių ir matcha arbatų.

Didžioji dalis „Arche“ produktų yra japoniški, gaminami besilaikant amžių senumo tradicijų. Skatindamas ekologinį ūkininkavimą, prekės ženklas yra itin suinteresuotas išsaugoti senuosius gamybos procesus. „Arche“ yra užsitikrinęs vartotojų bei partnerių pasitikėjimą dėl produktų receptų skaidrumo, autentiškumo ir kokybės.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Sojų padažai: kuo skiriasi ir kaip gaminami?
„Geras sojų padažas turi pragyventi dvi vasaras“ – taip sakoma Japonijoje. Deja, taip atsitinka labai retai. Pigūs padažai iš įvairiausių šalių net ir Japonijoje užpildo parduotuvių lentynas. Pramoninė gamyba ir temperatūrinis procesų valdymas leidžia soj
Shiitake grybai su sojų padažu ir ryžiais
Jei esate azijietiškos virtuvės gerbėjas, šis patiekalas Jums tikrai patiks! Kalbant apie grybus, Shiitake yra viena pikantiškiausių, mėsingiausių grybų rūšių. Jie itin universalūs, todėl galite naudoti juos kaip garnyrą prie bulvyčių, makaronų, kruopų
Maisto žinovė: padažus nėra lengva išsirinkti tiems, kuriems rūpi, kas valgoma, tačiau saugių alternatyvų yra
Vasara gali būti vadinama ne tik šviežių salotų, kepsnių ir kito lauke valgomo maisto, bet ir padažų sezonu. Juos lietuviai mėgsta, vartoja gausiai ir skanina beveik viską. Nors padažai nėra ta produktų grupė, kuri galėtų būti vadinama sveika, maisto...
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.