POLI

Šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBatta Polį aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. 1898 metais iš šio hobio kilo idėja atsidaryti savo distileriją ir dalintis ypatingu gėrimo skoniu su kitais. Poli šeima iki šiol užsiima grapos gamyba, GioBatta Polio vaikaitis Jacopo Polis šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje vynuogių išspaudų distiliatą.

Kiekvieno žmogaus skonis skiriasi, todėl ir kiekviena grapa labai individuali. Pagrindiniai skoniai, nuo kurių pradedama eksperimentuoti yra: vaisiškas, gėliškas, žolelių ir aitrus. Iš šių keturių siekiama sukurti kuo daugiau derinių, kad kiekvienas grapos mėgėjas būtų patenkintas. Šio gamintojo gėrimai pripažįstami visame pasaulyje ir puikuojasi garsiausių restoranų meniu.