MORELLI

„Morelli“ – tai Italijos šeimos meistriškumo simbolis, kurio šaknys siekia 1860-uosius Pizos apylinkėse. Gamintojas išsiskiria ištikimybe tradicijoms – makaronai formuojami naudojant bronzines matricas (trafila di bronzo), kurios suteikia jiems natūralaus šiurkštumo, puikiai sulaikantį padažą. Be to, makaronai lėtai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išlaikomas natūralus kvapas, skonis ir maistingumas.
Mūsų asortimente – populiariausių bei išskirtinių formų „Morelli“ kvietiniai makaronai: Spaghetti, Pappardelle, Gigli, Trofie ir kiti. Tinkantys tiek kasdieniams pietums, tiek gurmaniškoms vakarienėms. Kiekvienas jų pagamintas su pagarba skoniui ir tradicijai – taip, kaip tai darė „Morelli“ šeima jau daugiau nei šimtmetį.