DR.OHHIRA

Dr. Iichiroh Ohhira – Dr.OHHIRA® formulių kūrėjas, žymus Japonijos mokslininkas ir mikrobiologas. Jis daugiau nei 10 metų tyrinėjo Azijos fermentuotus produktus, kad suprastų, kaip veikia pieno rūgšties bakterijos ir kaip jas komponuoti tarpusavyje, kad būtų sukurtas žmogaus organizmui naudingas produktas.
Pagrindinės jo mokslinių tyrimų sritys:
  • Nealergizuojančių maisto produktų, kuriuose naudojamos pieno rūgšties bakterijos ir kiti naudingi mikroorganizmai, moksliniai tyrimai ir kūrimas.
  • Ekologinės žemdirbystės ir vaisių auginimo nenaudojant cheminių medžiagų skatinimas, įskaitant nuolatinių su auginimu susijusių problemų prevenciją naudojant pieno rūgšties bakterijas ir kitus naudingus mikroorganizmus.
  • Golfo laukų, kuriuose nenaudojamos cheminės medžiagos, moksliniai tyrimai, analizuojantys pieno rūgšties bakterijų ir kitų naudingų mikroorganizmų naudingą poveikį.
Asortimente rasite įvairių maisto papildų su gerosiomis bakterijomis (angl. probiotics), vertingomis skaidulomis (angl. prebiotics) ir biogeniniais metabolitais (angl. postbiotics). Visų Dr.OHHIRA® formulių pagrindas – OM-X®  ekstraktas, gaminamas natūralios fermentacijos būdu, nenaudojant terminio apdorojimo.
s