Mėlynojo pelėsio sūris GORGONZOLA DOP, brandintas 45 d.
19,99 €/kg
„Vivaldi“ pasterizuoto karvių pieno mėlynojo pelėsio sūris GORGONZOLA DOP, brandintas 45 dienas, yra aitrokas, drėgnas, elastingos konsistencijos sūris. Viduje matyti žalsvai mėlynos pelėsio venos. Rekomenduojame naudoti gaminant padažus, rizoto, polentą, makaronus, mėgautis su salotomis arba vaisiais. Riebumas 48 %.
Gorgoncola – itališkas mėlynojo pelėsio sūris, pagamintas iš nenugriebto karvių pieno. Tikima, kad yra kilęs iš Gorgoncolos miesto Italijoje, dabar gaminamas Pjemonte ir Lombardijoje.
Turi DOP (Denominazione d'Origine Protetta / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, kuris yra suteikiamas tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos yra atliekamos tam tikroje nustatytoje vietovėje.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.