Naujiena! Siuntas pristatome į VENIPAK paštomatus.

Malti juodieji pipirai
Malti juodieji pipirai
Malti juodieji pipirai

Malti juodieji pipirai

SAINTE LUCIE
(0 atsiliepimų)
50 g

1,99 €

39,80 €/kg

Aprašymas:

Malti juodieji pipirai – skonių klasika jūsų virtuvėje.

Dažnai vadinami prieskonių karaliais, juodieji pipirai suteiks jūsų patiekalams švelnaus aitrumo ir maloniai sušildys. Dėl savo universalumo, šie puikiai tinka įvairiems mėsos ir žuvies patiekalams, taip pat, daržovių troškiniams, sriuboms, padažams ir kt.

Laikymo sąlygos:

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Prancūzija

juodieji pipirai 100%. Sudėtyje gali pasitaikyti GARSTYČIŲ, SALIERŲ, SEZAMŲ ir GLIUTENO pėdsakų.

SAINTE LUCIE

Tikriausiai net nebūtų per drąsu sakyti, kad „Sainte Lucie“ asortimente rasite visų sau reikalingų prieskonių nuo lauro lapų, cinamono, kardamono iki šafrano, Espleto paprikos, chipotle, Burbono vanilės ir kt. Nuo 1885-ųjų metų gamintojas siekia suteikti vartotojui galimybę vienoje vietoje rasti tiek įprastų, visiems pažįstamų prieskonių iki išskirtinių, retesnių, galbūt net anksčiau negirdėtų.

Ilgametė patirtis leidžia nepriekaištingai suderinti ingredientus ir sukurti tokių prieskonių bei jų mišinių, kurie kuo puikiausiai pagardintų patiekalus ar kepinius. Gamintojas siekia dirbti tvariai, tad asortimente rasite ir ekologiškų produktų. „Sainte Lucie“ siekia suartinti žmones tiek gaminant maistą, tiek prie stalo. Rinkitės iš įvairių prieskonių ir kūrybiškais receptais džiuginkite save bei kitus!

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Trijų skonių sumuštinių idėjos
Net trys skirtingų skonių sumuštinių idėjos: su veganiška mėsa ir pomidorų brusketa; su lašiša, avokadu ir pomidorais; su kumpiu, figomis ir karamelizuotais burokėliais. Visiems šiems sumuštiniams skonio suteikia tirštos tekstūros, malonaus aitrumo turint
Keptos bulvės su traškia sūrio plutele
Iškepti bulves moka daugelis. Puikus pavyzdys, kaip keli papildomi ingredientai jas gali paversti gurmanišku užkandžiu.
Makaronai su pomidorais ir mocarela
Lengvai paruošiami makaronai su pomidorais ir minkštu mocarela sūriu. Paprasta, greita ir be galo gardu!
Raudonoji šakšuka su ankštinėmis daržovėmis
Izraelietiška kiaušinienė – šakšuka, Jūsų savaitgalio vėlyvųjų pusryčių stalui! Pomidorai, kiaušiniai, ankštinės daržovės ir aromatingi prieskoniai, kurie sukuria nepamirštamą skonį.
Cukinijų salotos
Šios cukinijų salotos – šventė akims ir skonio receptoriams! Žalios cukinijų juostelės susisuka aplink traškius duonos skrebučius. Fetos sūris suteikia lengvo sūrumo, o padažas su Dižono garstyčiomis pripildo ryškaus skonio
Spalvingos salotos su halumi sūriu
Išbandykite šias gaivias, gardžias ir spalvingas salotas su grilio sūrių karaliumi – halumi. Gardu, greitai paruošiama, tiesiog neįmanoma atsispirti!
Gurmaniški įdaryti kiaušiniai su ikrais
Kiaušiniai ir ikrai tobulas duetas jūsų Velykų stalui. Upėtakių ikrai suteiks šiam klasikiniam patiekalui išskirtinumo, medus su trumais lengvo aromato, o majonezas su garstyčiomis pikantiškumo. Verta išbandyti!
Pavasarinės salotos su daigais ir bolivine balanda
Artėjant šiltesniems orams, norime į jūsų virtuvę įnešti gaivesnio ir lengvesnio maisto. Mūsų pasiūlymas – pavasarinės salotos su daigais ir bolivine balanda. Salotos yra itin sočios, tačiau neapsunkinančios organizmo. Ko daugiau reikia pavasariui! Neišsi
Ryžių troškinys su alyvuogėmis
Unikalaus skonio, itin sotus ir greitai paruošiamas ryžių troškinys su alyvuogėmis – geriausias pasirinkimas! Ilgagrūdžiai ryžiai, įvairūs prieskoniai, daržovių sultinys bei iš Viduržemio jūros regiono kilusios alyvuogės sukurs išskirtinį skonių derinį.
Traškūs jūros lydekų kepsneliai su spanguolių salotomis
Šventiniai traškūs jūros lydekos kepsneliai, apvolioti ne tik džiūvėsėliuose kaip įprastai, bet kartu ir smulkintų kepintų migdolų, parmezano sūrio bei petražolių mišinyje. Kepti orkaitėje – mažiau riebalų. Patiekti rekomenduojame su gaiviomis žaliomis sa
Kalėdinis užtepėlių vainikas
Dviejų gardžių užtepėlių ir naminio majonezo receptai – tik ne tik ant pagrindinio šventinio stalo, o taip pat ir eiliniam jaukiam vakarui. Patiekite su mėgstamais krekeriais, trapučiais, vištienos juostelėmis ar daržovių lazdelėmis.
Burokėlių ir figų salotos
Gaivūs špinatai ir burokėlių griežinėliai puikiai dera su saldžiu balzamiko kremu ir sezoninėmis figomis. Patiekalą užbaigia trupinėlis moliūgų sėklų ir pasterizuoto avių ir ožkų pieno feta sūris, brandintas du mėnesius ąžuolinėje statinėje. Lengvai pagam
Kreminis lęšių troškinys su pomidorais
Vėjuotais rudens vakarais šis kreminis, kvapnus lęšių troškinys su pomidorais sušildys kiekvieną. Gaminamas iš raudonųjų lęšių, pomidorų, kokosų kremo, daržovių sultinio ir daug aromatingų prieskonių. Gaminkite ir mėgaukitės!
Kimchi sriuba su vištiena
Korėjos virtuvėje fermentuoti kininiai kopūstai kimchi naudojami daugeliui patiekalų pagardinti, jiems suteikia unikalaus umami skonio. Kimchi sriuba su vištiena – vienas geriausių pavyzdžių. Kimchi sultiniui suteikia gilaus skonio, todėl skanią sriubą ga
Troškinys su moliūgais
Ruduo – puikus laikas daugiau gaminti namuose. Kai vakarai tampa tamsesni, o už lango vis vėsiau ir vėsiau, metas ruošti šildančius rudens gėrybių troškinius! Pagaminti troškinį visai nesudėtinga, o moliūgų gabalėliai, sultinga jautiena bei basmati ryžiai
Veganiškas Poke Bowl su falafeliais
Sausis – veganiškos mitybos mėnuo! Atraskite naujus skonius ir išbandykite veganišką Poke Bowl, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieką falafeliai, o juos apsupa gausybė įvairiausių šviežių ir fermentuotų daržovių, basmati ryžiai ir viską...
Bolivinės balandos salotos su burokėliais, granatais ir apelsinais
Salotos turi būti spalvingos ir skanios! Lėkštėje karaliauja maistingoji bolivinė balanda, ryškiai violetiniai salotų lapeliai, salstelėjęs ir citrusinį poskonį turintis sūris bei spalvingumo suteikiantys apelsinų kubeliai ir granatų sėklos...
Gaivios Burrata salotos pagal Guodą Azguridienę
Vasara baigiasi, norisi dar tiek daug nuveikti, o gaminti maistą laiko nebelieka. Išeitis? Lengvai paruošiamos burrata salotos, kurių skonį pagyvina balzaminis actas ir tradicinis Genujos pesto padažas. Skonis tobulas, o užtrunka tik kelias minutes.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau