3,29 €
9,27 €/l
Pagaminta su juodąja arbata ir cukrumi, visai kaip prieš tūkstančius metų. „Vitality Drink“ ekologiška kombučia TRADITIONAL yra natūraliai gazuotas, salsvai rūgštokas gėrimas, pagamintas dvi savaites fermentuojant arbatą ir kitus prieskonius. Nepasterizuota. Nefiltruota.
Kombucha yra gaminama į saldžią arbatą pridėjus simbiotinę bakterijų ir mielių kultūrą scoby, dar vadinamą arbatos grybu. Fermentacija trunka kelias dienas kruopščiai kontroliuojant temperatūrą. Vėliau, jei norima, kombučia yra pagardinama vaisiais, uogomis, daržovėmis, sultimis ar įvairiais prieskoniais siekiant išgauti tam tikrą skonį.
Kombučia visada gaminama su cukrumi, tačiau beveik visas jo kiekis yra suskaidomas fermentacijos metu. Kai mielių fermentai skaido cukrų, susidaro anglies dioksidas ir gėrimas tampa gazuotas.
Laikyti 2–6 °C laipsnių temperatūroje, atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 dienas. Gali atsirasti natūralios kilmės nuosėdų.