Prekės kodas: 1G0901009574
Juodasis šokoladas NOIR INTENSE 82 %

Juodasis šokoladas NOIR INTENSE 82 %

CAFÉ-TASSE
(0 atsiliepimų)
85 g

4,75 €

55,88 €/kg

Aprašymas:

Juodasis šokoladas NOIR INTENSE 82 % yra su saldikliais ir turi mažiau cukrų (2g /100g) Jis patiks mėgstantiems kartesnį juodąjį šokoladą. Sudėtyje yra net 82 % kakavos. Turi daug skaidulinių medžiagų.

Laikymo sąlygos:

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Belgija

kakavos masės 51 %, maistinės skaidulinės medžiagos (inulinas ir oligofruktozė), saldiklis (maltitolis) 10 %, kakavos aliejus 8.50 %, natūrali kvapioji medžiaga (vanilė) 0.20 %, saldiklis 0.20 %: steviolio glikozidai iš Stevijos, emulsiklis 0.10 % (SOJOS lecitinas).
Sudėtyje sojos. Sudėtyje gali būti glitimo, kiaušinių, pieno, riešutų ir sezamo sėklų pėdsakų.

CAFÉ-TASSE

„Café-Tasse“ šokolado meistrai savo veiklą pradėjo 1989-aisiais metais ir greitai tapo belgiško šokolado kokybės ambasadoriais. Gamintojo šokoladai šiuo metu mėgstami net 40 šalių!

Asortimente rasite aukščiausios kokybės šokolado plytelių bei batonėlių, pagamintų iš kruopščiai atrinktų kakavos pupelių, auginamų Afrikoje bei Pietų Amerikoje. Šokolado receptus kuria didelę patirtį turintys šokolado meistrai, kurie perduoda savo žinias iš kartos į kartą. Gamintojo siūlomas juodasis šokoladas turi mažiausiai 60 % kakavos!

Mėgaukitės šiais pailgais gabalėliais laužiamais šokoladais, kurie tiesiog tirpsta burnoje.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Šokoladiniai krepšeliai su migdolų kremu
Šie šokoladiniai krepšeliai su migdolų kremu puikiai tiks, kai norėsis saldaus, bet lengvai pagaminamo deserto. Pūsti ryžiai, švelnus migdolų kremas, tirpstantis burnoje šokoladas, kokosų aliejus, agavų sirupas, žiupsnelis Maldon druskos – visa tai sujung
Veganiškas šaltos kavos kokteilis AMANDIN
AMANDIN – tai daugiau nei ekologiško maisto prekės ženklas iš Ispanijos. Kurdama naujus produktus AMANDIN komanda tikslingai naudoja tik ekologiškus ingredientus, kad galėtų pasiūlyti aukščiausios kokybės maisto gaminius. Suburta mokslinių tyrimų ir AMAND
Ką turime omenyje, sakydami „šokoladas be cukraus” arba „nedaug cukraus šokolade”?
Šokoladus, vadinamus „be cukraus”, formaliai galima suskirstyti į dvi kategorijas: be cukraus, tačiau su saldikliais arba be cukraus ir be saldiklių. Jos abi reglamentuotos ženklinimo taisyklėmis – galima sakyti, kad produktas yra „be cukrų”, kai...
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.