Itališkas pyragas su migdolų glaistu, apelsinais ir razinomis FILONE FRUTTA

Itališkas pyragas su migdolų glaistu, apelsinais ir razinomis FILONE FRUTTA

LOISON
5(0 atsiliepimų)
500 g

11,55 €

23,10 €/kg

Aprašymas:

Itališkas „Loison“ pyragas migdolų glaistu, apelsinais ir razinomis – tai klasikinis skonių derinys, kuris tiesiog tirpsta burnoje! Pyragas padengtas lengvais cukraus glajaus gabalėliais, o minkštutėlė tešla papuošta sicilietiškomis apelsino žievelėmis, kurios suteikia nepamirštamą skonį bei tekstūrą. Šis skanėstas puikiai dera su kava ar arbata, taip pat, yra puikus variantas šventiniam stalui.

„Loison“ savo gamyboje puoselėja senas kildinimo tradicijas, taip pat, naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus.

Laikymo sąlygos:

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

KVIEČIŲ miltai, MIGDOLŲ glaistas (13 %) [cukrus, baltymas iš KIAUŠINIO, itališki MIGDOLAI (29 %), saulėgrąžų aliejus, virti ryžių ir KVIEČIŲ miltai, natūralios kvapiosios medžiagos], švieži KIAUŠINIAI, razinos „Sultana“ (11 %), cukrus, sviestas (PIENAS), natūralios sourdough mielės (KVIEČIAI), cukruotos apelsinų iš Sicilijos žievelės (8 %) [apelsinų žievelės (54 %), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis], cukraus grūdeliai (3 %), emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono ir digliceridai, invertuotas cukraus, šviežio KIAUŠINIO trynys, druska, PIENO baltymai, natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti SOJOS ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

LOISON

Rankų darbo kepiniai „Loison“, be kurių neįmanoma įsivaizduoti Kalėdų ir Velykų. 1908-aisiais Italijoje gimė Tranquill’as Loison’as, kuris būdamas vos 17-os parašė pirmąją savo receptų knygą, kurioje užfiksavo įvairių būdų gaminti venecišką duoną, sausainius ir kitus desertus. Paklausęs dėdės patarimo Tranquill’as nusipirko nedidelę kepyklėlę ir 1938-aisiais atidarė Loison – savo kepyklą, kurioje tiek anksčiau, tiek dabar yra gaminami įvairūs pyragai, sausainiai, kepiniai iš filo tešlos, panetonės (panettone), kolombos (colomba) ir kt.

Trečiosios Loison’ų kartos atstovas Darius Loison’as teigia, kad nuostabaus skonio kepinių paslaptis yra meilė savo darbui, įgūdžiai, tinkamiausių ingredientų atrinkimas ir laikas. „Loison“ kepykloje dirbančių žmonių pagrindinė vertybė yra tradicijos, tad kepiniai gaminami pagal senuosius receptus, tradiciniu būdu.

„Loison“ priklauso „Slow Food“ arba „Lėto maisto“ organizacijai, kuri yra atsakas dabartinei masinei produkcijai. Šios organizacijos nariai gamina maistą besiremdami tradicijomis, lėtai, naudoja vietinius ingredientus. Kepykloje yra naudojamas šviežias pienas ir sviestas, kiaušiniai iš vietinių fermų, itališki kviečiai, ciaculli mandarinai, mirtalapiai apelsinai (chinotto di savona), bronte pistacijos ir kt.

Asortimente rasite įvairių panetonių, kolombų, veneziana kepinių – jie puikiai tiks ne tik Kalėdoms ar Velykoms, bet ir gimtadieniams ar kitoms šventėms.

Vertinimai ir apžvalgos
5(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.