Itališkas pyragas su apelsinų cukatomis ir šokoladu FILONE ARANCIA CIOCCOLATO
Itališkas pyragas su apelsinų cukatomis ir šokoladu FILONE ARANCIA CIOCCOLATO
Itališkas pyragas su apelsinų cukatomis ir šokoladu FILONE ARANCIA CIOCCOLATO

Itališkas pyragas su apelsinų cukatomis ir šokoladu FILONE ARANCIA CIOCCOLATO

LOISON
(0 atsiliepimų)
500 g

11,99 €

23,98 €/kg

Aprašymas:

Itališkas „Loison“ pyragas su apelsinais ir šokoladu – tai klasikinis skonių derinys, kuris tiesiog tirpsta burnoje! Pyragas padengtas lengvais cukraus glajaus gabalėliais, o minkštutėlė tešla papuošta sicilietiškomis apelsino žievelėmis ir tamsaus šokolado lašeliais, kurie suteikia nepamirštamą skonį bei tekstūrą. Šis skanėstas puikiai dera su kava ar arbata, taip pat, yra puikus variantas šventiniam stalui.

„Loison“ savo gamyboje puoselėja senas kildinimo tradicijas, taip pat, naudoja tik aukščiausios kokybės ingredientus.

Laikymo sąlygos:

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Italija

KVIEČIŲ miltai, juodojo šokolado gabalėliai 13 % (kakavos pasta, cukrus, kakavos aliejus, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, natūralios kvapiosios medžiagos, kakava min.: 46 %), Italijoje laisvai laikomų vištų KIAUŠINIAI, cukrus, SVIESTAS (PIENAS), natūralios mielės (KVIEČIAI), cukruotos „Apelsinų iš Sicilijos“ žievelės 10 % (Apelsinų žievelės 52 %, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinų sultys), švieži KIAUŠINIŲ tryniai, emulsiklis: augalinės kilmės riebalų rūgščių mono ir digliceridai, invertuotas cukrus, šviežias PIENAS, šviežia GRIETINĖLĖ (PIENAS), druska, natūralios kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti įvairių rūšių riešutų pėdsakų.

LOISON

Rankų darbo kepiniai „Loison“, be kurių neįmanoma įsivaizduoti Kalėdų ir Velykų. 1908-aisiais Italijoje gimė Tranquill’as Loison’as, kuris būdamas vos 17-os parašė pirmąją savo receptų knygą, kurioje užfiksavo įvairių būdų gaminti venecišką duoną, sausainius ir kitus desertus. Paklausęs dėdės patarimo Tranquill’as nusipirko nedidelę kepyklėlę ir 1938-aisiais atidarė Loison – savo kepyklą, kurioje tiek anksčiau, tiek dabar yra gaminami įvairūs pyragai, sausainiai, kepiniai iš filo tešlos, panetonės (panettone), kolombos (colomba) ir kt.

Trečiosios Loison’ų kartos atstovas Darius Loison’as teigia, kad nuostabaus skonio kepinių paslaptis yra meilė savo darbui, įgūdžiai, tinkamiausių ingredientų atrinkimas ir laikas. „Loison“ kepykloje dirbančių žmonių pagrindinė vertybė yra tradicijos, tad kepiniai gaminami pagal senuosius receptus, tradiciniu būdu.

„Loison“ priklauso „Slow Food“ arba „Lėto maisto“ organizacijai, kuri yra atsakas dabartinei masinei produkcijai. Šios organizacijos nariai gamina maistą besiremdami tradicijomis, lėtai, naudoja vietinius ingredientus. Kepykloje yra naudojamas šviežias pienas ir sviestas, kiaušiniai iš vietinių fermų, itališki kviečiai, ciaculli mandarinai, mirtalapiai apelsinai (chinotto di savona), bronte pistacijos ir kt.

Asortimente rasite įvairių panetonių, kolombų, veneziana kepinių – jie puikiai tiks ne tik Kalėdoms ar Velykoms, bet ir gimtadieniams ar kitoms šventėms.

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.