Prekės kodas: 1G1203008895
Himalajų rožinė druska, smulki

Himalajų rožinė druska, smulki

SOTTOLESTELLE
(0 atsiliepimų)
500 g

2,15 €

4,30 €/kg

Naudojimo instrukcija:

naudoti gryną arba ištirpintą vandenyje ant salotų, dribsnių, daržovių ir visų maisto produktų, kuriuos norite pagardinti subtiliai ir skaniai.

Laikymo sąlygos:

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Prekės kilmės šalis:
Pakistanas

rožinė Himalajų smulkioji druska. Sudėtyje gali pasitaikyti glitimo, sojos, riešutų ir sezamo sėklų pėdsakų.

SOTTOLESTELLE

„Sottolestelle“ savo kelionę pradėjo 1993 metais, kai įkūrė ekologinį ūkį Gargano pusiasalyje, Italijoje. 1998 oficialiai pradėjo savo veiklą „Sottolestelle“ vardu. Tai tikras inovatorius, siekiantis savo produktais pakeisti pasaulį.

Gamintojas įkvėpimo semiasi iš gamtos, kurios gėrybes, naudojamas savo produktų gamybai, stengiasi kuo mažiau pakeisti. Pasitelkiami tokie gamybos būdai, kurie išsaugo ir sustiprina natūralias žaliavų savybes. Naujausios gamybos technologijos užtikrina puikią produktų kokybę ir skonį. Kiekviena žaliava nuodugniai ištiriama, ieškoma būdų, kurie leistų išryškinti geriausias jos ypatybes. Gamintojui itin rūpi tvarumas, jis stengiasi daryti kuo mažiau įtakos gamtai.

Visa produkcija yra ekologiška, vadinasi, pagaminta saugiai, tvariai ir kokybiškai. „Sottolestelle“ nenaudoja pieno ir kiaušinių siekdami, kad produktuose nebūtų alergenų. Nesijaudinkite, skonis dėl to nepakinta! Asortimente rasite puikios sudėties, maistingų produktų: makaronų, pagamintų iš senųjų itališkų kviečių; duonos, pagamintos naudojant natūralų raugą; veganiškų sausainių; krekerių su retesniais priedais, pavyzdžiui, rozmarinais, avinžirniais ar lęšiais; taip pat sausų pusryčių ir kt.

Dar keletas priežasčių, kodėl verta rinktis „Sottolestelle“:

70 % naudojamos energijos išgauna iš saulės

Produkcija yra perdirbamose pakuotėse

Įmonė rūšiuoja atliekas

Gamybai renka ir naudoja lietaus vandenį, kurio valymu pasirūpina patys

Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.

Receptai ir straipsniai

Raudonoji šakšuka su ankštinėmis daržovėmis
Izraelietiška kiaušinienė – šakšuka, Jūsų savaitgalio vėlyvųjų pusryčių stalui! Pomidorai, kiaušiniai, ankštinės daržovės ir aromatingi prieskoniai, kurie sukuria nepamirštamą skonį.
Moliūginis sūrio pyragas
Prasideda ruduo, o kartu su juo ir moliūgų sezonas. Šiam auksiniam laikotarpiui paruošėme ypatingą moliūginio sūrio pyrago receptą. Sūris ir moliūgas – sprogstantis skonių derinys!
Sumuštinukai su rikota, kriaušėmis ir burokėliais
Gardaus skonio sumuštinukai, kurie nepaliks abejingų. Traškų prancūzišką batoną (bagetę) apjungia, lyg vienas kitam sutverti ingredientai: minkšta rikota, kriaušės, prosciutto kumpis ir karamelizuotų burokėlių natos.
Spalvingos salotos su halumi sūriu
Išbandykite šias gaivias, gardžias ir spalvingas salotas su grilio sūrių karaliumi – halumi. Gardu, greitai paruošiama, tiesiog neįmanoma atsispirti!
Tagliatelle makaronai su pesto padažu
Norint paruošti gardų patiekalą, nebūtina valandų valandas vargti virtuvėje. Šiuos klasikinius makaronus su pesto padažu pagaminsite vos per keliolika minučių. Tagliatelle makaronai pagardinti Genujos pesto padažu, aplieti šalto spaudimo extra virgin
Veganiškas Poke Bowl su falafeliais
Sausis – veganiškos mitybos mėnuo! Atraskite naujus skonius ir išbandykite veganišką Poke Bowl, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieką falafeliai, o juos apsupa gausybė įvairiausių šviežių ir fermentuotų daržovių, basmati ryžiai ir viską...
Bolivinės balandos salotos su burokėliais, granatais ir apelsinais
Salotos turi būti spalvingos ir skanios! Lėkštėje karaliauja maistingoji bolivinė balanda, ryškiai violetiniai salotų lapeliai, salstelėjęs ir citrusinį poskonį turintis sūris bei spalvingumo suteikiantys apelsinų kubeliai ir granatų sėklos...
Velykinis itališkas pyragas PIZZA RUSTICA
Burnoje tirpstantis velykinis pyragas. Nesaldus, tradicinis itališkas, į kišą panašus, trapios tešlos krepšelis pripildytas: Saliami, Mortadella dešra, Ricotta, Mocarella, Pecorino Romano ir Fantino sūriais. Pyragas puikiai...
Spaghetti makaronai su sardinėmis pagal Faustą Mariją Leščiauskaitę
Jei svajojate apie saulėtą Italijos pakrantę, laidų vedėja ir žurnalistė Fausta Marija Leščiauskaitė kviečia pasigaminti šį visai nesudėtingą patiekalą. Makaronai spagečiai su konservuotimis sardinėmis jus ten nukels vos per 20 minučių...
Pyragėliai su rabarbarų ir braškių džemu
Rabarbarais galite mėgautis visus metus. Jei patinka jų saldžiarūgštis skonis, kviečiame pasigaminti desertinius pyragėlius su šaldytais rabarbarais, šviežiomis braškėmis ir ožkų pieno jogurtu pagal tinklaraščio Nestoras Maistas autorę Ievą Greičiūnaitę.
Lazanija pagal tinklaraštininkę Running Vita
Nebūtina vykti į Italiją, kad pasimėgauti gera lazanija. Švieži kiaušininiai lakštai, smulkinta jautiena, ekologiški lupti pomidorai ir Bešamelio padažas – burnoje tirpstanti lazanija pagal tinklaraštininkę Running Vita. Kepkite krosnyje arba orkaitėje...
Lašišos fajita su mangų ir kario padažu
Receptas, jei norite kažko neįprasto, bet neplanuojate daug laiko praleisti virtuvėje. Mangas sukuria tobulą simbiozę su CURTICE BROTHERS kario padažu ir fantastiškai papildo lašišą.
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.