10,99 €
54,95 €/kg
„Daidone“ cukruotos apelsinų žievelės yra malonios tekstūros desertas, primena apelsininius guminukus. Tai specialiai apdorotos tikro apelsino žievelės.
Cukruoti vaisiai arba glazūruoti vaisiai yra vaisių gabalėliai ar žievelės, gaminami verdant juos cukraus tirpale arba panardinant į pašildytą cukraus sirupą, sugeriantį drėgmę iš vaisių ir galiausiai juos „konservuojantį“. Priklausomai nuo vaisių dydžio ir rūšies, šis „konservavimo“ procesas gali trukti nuo kelių dienų iki kelių mėnesių. Jis leidžia vaisiams išlikti valgomiems net iki vienerių metų. Cukruoti vaisiai pradėti gaminti nuo XIV amžiaus.
„Daidone“ gimė iš meilės nuostabiam Sicilijos regionui, kurį skalauja šilta Viduržemio jūra ir nuolat bučiuoja saulė. Tai išskirtinai kruopščiai paruošti gurmaniški produktai, gaminami remiantis sicilietiškos kulinarijos tradicijomis. Ragaujant šiuos produktus palengva atsiskleidžia Sicilijos nuotaika, nuostabi skonių paletė ir aplanko išskirtinė juslinė patirtis.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių.