Trijų skonių sumuštinių idėjos
2023-10-09

Net trys skirtingų skonių sumuštinių idėjos: su veganiška mėsa ir pomidorų brusketa; su lašiša, avokadu ir pomidorais; su kumpiu, figomis ir karamelizuotais burokėliais. Visiems šiems sumuštiniams skonio suteikia tirštos tekstūros, malonaus aitrumo turinti „Weißenhorner“ ekologiška kreminė užtepėlė su krienais.
Sumuštiniui su veganiška mėsa ir pomidorų brusketa reikės:
- 150 g kreminės užtepėlės su krienais
- 170 g pomidorų brusketos
- 90 g veganiškos mėsos
- Ruginės duonos
- Druskos ir pipirų
Sumuštiniui su lašiša, avokadu ir pomidorais reikės:
- 150 g kreminės užtepėlės su krienais
- 100 g šalto rūkymo lašišos filė
- Avokado
- Pomidorų
- Druskos ir pipirų
- Gražgarsčių
- Citrinos sulčių
- Duonelės
Kruasano sumuštiniui su kumpiu, figomis ir burokėliais reikės:
- 150 g kreminės užtepėlės su krienais
- 170 g karamelizuotų burokėlių
- 100 g rūkyto kiaulienos kumpio
- Figų
- Kruasanų
- Druskos ir pipirų
- Gražgarsčių
.png)
Sumuštinio su veganiška mėsa ir pomidorų brusketa paruošimas:
- Ruginės duonos riekeles aptepame užtepėle su krienais.
- Išdėliojame veganiškos mėsos gabalėlius, uždedame pomidorų brusketos.
- Apibarstome druska ir pipirais bei išdėliojame gražgarsčių lapelius. Patiekiame ir skanaujame.
Sumuštinio su lašiša, avokadu ir pomidorais paruošimas:
- Duonelę perpjauname per pusę ir aptepkame užtepėle.
- Avokadą sutriname su citrinos sultimis, druska ir pipirais. Išdėliojame ant užtepėlės.
- Uždedame lašišos gabalėlius, pjaustytus pomidoriukus ir gražgarsčių lapelius.
- Viską lengvai apibarstome druska ir pipirais.
- Uždengaime kita duonelės pusele ir mėgaujamės.
%20(1).png)
Kruasano sumuštinio su kumpiu, figomis ir burokėliais paruošimas:
- Kruasanus perpjauname per pusę ir aptepame užtepėle.
- Išdėliojame pjaustytas figas, uždedame burokėlius, kumpį, gražgarsčių lapelius ir viską apibarstome druska ir pipirais.
- Uždengiame kita kruasano pusele.
Skanaus!