Tortilija pietums

2024-01-18
Tortilija pietums

Reikės:

1 saldžioji bulvė supjaustyta kubeliais, paskrudinta
1 nedidelė krūva petražolių, kapotų
1 nedidelė krūva krapų, kapotų
½ granato uogų
1 virtas kiaušinis, supjaustyti puselėmis
2 šaukštai humuso
1 prinokęs avokadas, nuluptas ir supjaustytas griežinėliais
1 mandarinas, nuluptas ir supjaustyti griežinėliais
¼ puodelio lengvai kepintų susmulkintų migdolų
½ šaukštelio žagrenių
½ šaukštelio kmynų
1 valgomasis šaukštas šviežių citrinos sulčių
2 arbatiniai šaukšteliai Tahini (sezamų pasta)
žiupsnelis jūros druska
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
2 tortilijos


Paruošimas:

  1. Į vidutinio dydžio dubenį sudėti saldžiosios bulvės skilteles, petražoles, krapus, granatų sėklas, mandarinus, migdolus, žagrenius, kmynus, druską, pipirus, citrinos sultis, tahini ir viską sumaišyti.
  2. Paskleiskite vieną šaukštą humuso ant tortilijų, pridėkite pusę salotų mišinio, pusę avokado ir pusę virto kiaušinio. Sandariai suvyniokite ir apvyniokite folija išsinešimui. Pakartokite tą patį su kita tortilija.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau