Šalta meksikietiška kava

Šalta meksikietiška kava

2025-07-25
1 porcija
5 minutės
Sujunkite stiprios kavos kartumą su šildančiais gvazdikėlių ir cinamono prieskoniais, o jūros druska subtiliai išryškins skonio gilumą. Šlakelis pieno ir gaivus ledas – idealus duetas karštai dienai.

Ingredientai: Kava, gvazdikėliai, cinamonas, pienas, jūros druska, ledas, ...

Visi ingredientai

PARUOŠIMAS

1
Į stiprią paruoštą kavą dėkite maltą cinamoną, maltus gvazdikėlius ir vanilės sirupą. Gerai išmaišykite. Įsitikinkite, kad malti prieskoniai gerai susimaišė.
2
Į kavą su prieskoniais supilkite pieną.
3
Pasidarykite kremą kavai. Išplakite grietinėlę ir cukrų kartu iki vientisos, tirštos masės. Tai turėtų užtrukti vos kelias minutes.
4
Į stiklinę pilną ledo supilkite kavą su prieskoniais, o ant viršaus su šaukštu įdėkite pasiruošto kremo.
5
Neprivaloma, bet jei norite pabarstykite malto cinamono bei jūros druskos. Tai suteiks dar daugiau pikantiškumo.

Skanaus!

Produktai receptui gaminti