Naminė piadina su abrikosų džemu ir vytintu kumpiu BRESAOLA

Naminė piadina su abrikosų džemu ir vytintu kumpiu BRESAOLA

Autorius:
@runningvita
2024-07-01
2 porcijos
45 minutės
Kartu su maisto tinklaraščio Running Vita autore Vita Marija Murėnaite serviruojame puikų užkandį naujų skonių beieškantiems. Siūlome namines PIADINAS – plokščius itališkus paplotėlius išsikepti patiems ir juos pagardinti ASSORTI skanumynais: abrikosų džemu, vytintu kumpiu BREASOLA, pomidorais ir kita.

Ingredientai: abrikosų džemas, vytinas kumpis BRESAOLA, pomidorai MARINDA ...

Visi ingredientai

GAMINIMAS

1
Sumaišome visus ingredientus dideliame inde ir perkėlus ant stalviršio minkome tešlą apie 5 min. arba kol ji taps vientisa, nelimpanti ir minkšta.
2
Padaliname tešlą į 8 dalis, išsukame iš jų rutuliukus ir uždengus šlapiu rankšluostėliu palaikome 30 min. Tuomet kiekvieną rutuliuką įdedame į miltus, iškočiojame iš jų labai plonus blynelius ir kepame keptuvėje ant vidutinės kaitros, kol tešloje pradės matytis oro kišenės.
3
Piadinas supjaustome trikampėliais ir ant jų dedame gardumynus – abrikosų džemą, vytintą kumpį BRESAOLA, supjaustytus pomidorus MARINDA, supjaustytus džiovintus abrikosus, tarkuotą sūrį, kepintus lazdyno riešutus, petražoles bei alyvuogių aliejų.

Skanaus!

Ingredientai
Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
Šiltas vanduo, 1/2 stiklinės
Druskos dribsniai, 1/2 a.š.
Extra virgin alyvuogių aliejaus, 2 v.š.
Abrikosų džemas
Pomidorai MARINDA
Džiovinti abrikosai
Petražolės

Produktai receptui gaminti