Šildanti kakava su peruvine pipirne

Šildanti kakava su peruvine pipirne

2024-05-29
3-4 porcijos
10 min.
Šildanti, sodraus skonio kakava su natūraliu datulių saldumu ir subtiliais prieskoniais puikiai tinka jaukiems žiemos vakarams. Tai augalinis gėrimas, kuris ne tik sušildo kūną, bet ir sukuria ramų, rituališką jaukumo momentą.

Ingredientai: Peruvinės pipirnės (maca) milteliai, rešutų gėrimas, kakava,...

Visi ingredientai

GAMINIMAS

1
Į maišytuvą sudėkite visus ingredientus (išskyrus kokoso drožles pabarstymui) ir plakite, kol masė taps visiškai vientisa ir švelni.
2
Gautą kakavos mišinį supilkite į puodą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami šaukštu, kol gėrimas gerai sušils. Neužvirinkite.
3
Supilkite karštą kakavą į puodelius, pabarstykite kokoso drožlėmis ir, jei norisi, papildomu žiupsneliu kakavos miltelių.
4
Patiekite iš karto ir mėgaukitės šildančiu, sodraus skonio gėrimu.

Skanaus!

Produktai receptui gaminti