
Cajun krevetės grilyje
2024-01-18
Cajun prieskonių mišinys yra ryškaus, šiek tiek aštraus paprikų ir česnakų aromato, kuris idealiai dera su grilyje keptomis krevetėmis. Šiltas grilis joms suteikia traškią plutelę ir dūminį poskonį, todėl šis patiekalas tampa tikru vasariniu skonių šou.
Ingredientai: Šviežios valytos krevetės, sviestas, česnakas, druska, malti...
Visi ingredientaiGAMINIMAS
1
Įkaitinkite didelę keptuvę. Ištirpinkite sviestą ir sudėkite smulkintą česnaką, pakepinkite, kol česnakas įgaus aukso spalvą.
2
Sumažinkite kaitrą ir kartu sudėkite visus cajun prieskonių mišiniui skirtus prieskonius. Pakaitinkite dar porą minučių. Nuimkite keptuvę nuo kaitros sudėkite krevetes ir išmaišykite, kad krevetės pasidengtų prieskoniais.
3
Krevetes išimkite, sudėkite į plokščią indą, uždenkite maistine plėvele ir padėkite valandai į šaldytuvą. Likusį keptuvės turinį susipilkite į indelį, juo vėliu reikės tepti krevetes.
4
Įkaitinkite grilių. Krevetes sudėkite ant medinių iešmelių (medinius iešmelius prieš tai 15 min. palaikykite šiltame vandenyje, kad neužsidegtų nuo kaitros).
5
Krevetes kepkite įkaitintame griliuje apie 6-7 minutes nuolat tepdami likusiu marinatu iš keptuvės. Patiekite su šviežiomis salotomis.
Skanaus!
Ingredientai