
Kepinti migdolai ALMENDRAS TOSTADAS
2024-01-18
Lengvai paskrudinti migdolai, pasižymintys traškia tekstūra ir sodriu riešutų skoniu. Jie puikiai tinka kaip užkandis ar priedas prie salotų, desertų.
Ingredientai: Migdolai, alyvuogių aliejus, rūkyta paprika, aitrioji paprik...
Visi ingredientaiGAMINIMAS
1
Užkaiskite didesnį puodą su vandeniu. Vandeniui užvirus, suberkite migdolus ir pavirkite 2–3 min. Išgriebkite migdolus iš vandens, rankomis nulupkite odeles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
2
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Nuvalytus migdolus vienu sluoksniu suberkite ant skardos ir pakepinkite 5–6 min.
3
Karštus migdolus suberkite į dubenėlį, užpilkite aliejumi ir gerai permaišykite. Suberkite prieskonius ir dar kartą viską kruopščiai išmaišykite.