Naujiena! Siuntas pristatome į VENIPAK paštomatus.

Avių ir ožkų pieno sūris FETA DOP, brandintas 60 d.

Avių ir ožkų pieno sūris FETA DOP, brandintas 60 d.

KISSAS
(0 atsiliepimų)

37,55 €/kg

Aprašymas:

„Kissas“ pasterizuoto avių ir ožkų pieno sūris FETA DOP, brandintas 60 dienų, yra gaminamas Graikijoje laikantis senų tradicijų. Lėtas brandinimas ąžuolinėse statinėse užtikrina deguonies judėjimą į sūrį ir tai padeda formuotis išskirtinėms organoleptinėms savybėms. Tai pieniško skonio, kiek aitrus ir sūrus baltas minkštas sūris. Rekomenduojame įmaišyti į sriubas, daržovių salotas, makaronus, naudoti gaminant sūrias tartaletes, užbarstyti ant keptos mėsos. Skanu patiekti ir tiesiog aplietą alyvuogių aliejuje kartu su alyvuogėmis, paprikomis bei krekeriais. Riebumas 43 %.

Turi PDO (Protected Denomination of Origin / Saugoma kilmės vietos nuoroda) ženkliuką, suteikiamą tik tokiems produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, o pavadinime yra geografinę kilmę žymintis vietovardis. Visos produkto gamybos stadijos (nuo žaliavų gamybos iki perdirbimo) turi būti atliekamos toje vietovėje.

Gamybos procesas. Į pieną yra pridedama startinių kultūrų (fermentų), tada jis kaitinamas iki 35 °C temperatūros. Jam įkaitus yra įpilama šliužo fermento, tada formuojasi varškė. Vėliau varškė yra susmulkinama ir patalpinama į medžiaginį audinį, kad pieno išrūgos galėtų nutekėti. Po kelių valandų varškė yra supjaustoma ir sūdoma sausai. Tada kelias dienas ji yra paliekama ąžuolinėse statinėse, kad įsigertų druska. Tada varškė yra panardinama į sūrymą. Galiausiai sūris paliekamas brandintis 60 dienų toje pačioje ąžuolinėje statinėje.

Laikymo sąlygos:

Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.

Prekės kilmės šalis:
Graikija

pasterizuotas avių PIENAS 85 %, pasterizuotas ožkų PIENAS 15 %, druska, šliužo fermentas (rennet), bakterinės kultūros.

KISSAS
Vertinimai ir apžvalgos
(0 atsiliepimų)
Jei norite palikti komentarą, prisijunkite.
Raudonoji šakšuka su ankštinėmis daržovėmis
Izraelietiška kiaušinienė – šakšuka, Jūsų savaitgalio vėlyvųjų pusryčių stalui! Pomidorai, kiaušiniai, ankštinės daržovės ir aromatingi prieskoniai, kurie sukuria nepamirštamą skonį.
Cukinijų salotos
Šios cukinijų salotos – šventė akims ir skonio receptoriams! Žalios cukinijų juostelės susisuka aplink traškius duonos skrebučius. Fetos sūris suteikia lengvo sūrumo, o padažas su Dižono garstyčiomis pripildo ryškaus skonio
Burokėlių ir figų salotos
Gaivūs špinatai ir burokėlių griežinėliai puikiai dera su saldžiu balzamiko kremu ir sezoninėmis figomis. Patiekalą užbaigia trupinėlis moliūgų sėklų ir pasterizuoto avių ir ožkų pieno feta sūris, brandintas du mėnesius ąžuolinėje statinėje. Lengvai pagam
Visi straipsniai ir receptai
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija el. parduotuvės produkto aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodytos ant prekės pakuotės. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.
Šioje svetainėje naudojame slapukus, kurie pagerina ir Jums pritaiko svetainės funkcijas, padeda analizuoti srautą, pritaikyti Jums internete rodomą reklamą. Sutikimą galėsite bet kada atšaukti, o slapukus ištrinti. Skaityti daugiau