Pristatymas tik Vilniuje
15,45 €
30,90 €/kg
Negalintiems apsispręsti, kokio skonio norisi! Įsigiję „Arančini meistrai“ 5 skonių arančinų rinkinį galėsite išbandyti po vieną kiekvieno asortimente turimo arančini variantą. Tai arančini su: ožkos sūriu, rikota ir špinatais; grybais ir sūriu; jautienos bolonijos padažu; mocarela ir sūriu; kumpiu ir sūriu. Gali būti tiek nuostabus pagrindinis patiekalas, tiek užkandis.
Tai rankų darbo produktas, užšaldytas šokiniu būdu specialia technologija ir nesunkiai iškepamas namuose orkaitėje.
Arančinai – itališki gruzdinti, kartais kepti įdaryti 8–10 cm dydžio ryžių kamuoliukai, apvolioti džiūvėsiuose. Savo išvaizda primena spurgas. Gali būti gaminami su mėsos įdaru, sūriu, grybais, daržovėmis ir padažu.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Sudėkite šaldytus arančinus į skardą ir kepkite 18 minučių.
Laikyti ne aukštesnėje nei -18 °C temperatūroje.