15,52 €
134,96 €/kg
Antienos riletas – tikra prancūziškos virtuvės klasika. Iš antienos confit mėsos gaminamas riletas yra švelniai troškinamas anties riebaluose ir pirmojo spaudimo alyvuogių aliejuje, kol tampa minkštas ir malonus tepti. Tradiciškai, riletas yra patiekiamas su skrudinta duona, marinuotais agurkėliais ir garstyčiomis, tačiau idealiai tinka ir kaip aperityvas. Taip pat, juo galima įdaryti makaronus, kroketus, gardinti takus (angl. tacos), įvairius ryžių patiekalus. Svarbu patiekti kambario temperatūroje, prieš naudojimą išmaišyti.
Confit – tai terminas, kilęs iš prancūziško žodžio „confire“, pažodžiui reiškiančio „išsaugoti“. Tai itin senas tradicinis mėsos marinavimo receptas, pagal kurį namų šeimininkės ir garsiausi pasaulio šefai troškina pasūdytą mėsą ar paukštieną savo riebaluose.
FOIEGOOD siūloma produkcija yra etiška foie gras alternatyva – antys yra auginamos lauke, turėdamos vietos laisvai klaidžioti ir prieiti prie vandens. Auginimo procese nenaudojami narvai ar priverstiniai šėrimo metodai, gyvūnai maitinami natūraliu ir augaliniu maistu, kurį sudaro ne mažiau kaip 70 % grūdų.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.