Sūris su trumais GOUDA, brandintas 12 mėn., 50 % rieb. s. m.
56,85 €/kg
„Lindenhoff“ nepasterizuoto karvių pieno sūris su trumais GOUDA, brandintas 12 mėnesių, turi lengvą karamelės poskonį, galima jausti susiformavusius kristalus bei trumų gabalėlius. Vasariniai trumai praturtina sūrį grybų bei žemiškais poskoniais. 50 % rieb. s. m.
Tai nuostabus delikatesas, kurį skanu ragauti tiek vieną, tiek dėti į picas, kiaušinienes, makaronus, bulvių košes ir kitus patiekalus. Puikiai lydosi.
Gamybos procesas prasideda kaitinant pieną su šliužo fermentu. Kai susiformuoja varškė, ji yra supjaustoma mažais gabaliukais. Į ją įpilama karšto vandens ir lėtai maišoma. Vėliau varškė yra supilama į liejimo formas, tada formos yra spaudžiamos. Paskui sūris yra džiovinamas. Kai išdžiūva, jis yra išimamas iš formų, vėl spaudžiamas ir kelis kartus apsukamas, kad įgautų sau būdingą formą. Vėliau vyksta sūrymo procesas, tada sūris yra padengiamas geltonu vašku arba plastikine medžiaga, kad sūris netaptų per daug sausas. Tada prasideda brandinimo procesas.
Laikyti ne aukštesnėje nei 8 °C temperatūroje.