Nidos receptai. Veganiškas mėsainis su humusu ir baklažanu

Reikės:

  • 2 baklažanų, supjaustytų apie 1,5–2 cm riekelėmis (prireiks 8 riekelių)
  • alyvuogių aliejaus patepimui kepant
  • druskos
  • prieskonių mišinio „Ras el Hanout“ SAINTE LUCIE

Patiekimui:

  • 4 pusiau perpjautų mėsainių bandelių
  • 1 indelio humuso
  • ½ indelio svogūnų džemo
  • saujelės pasmulkintų mėtų lapelių
  • 2 riekelėmis supjaustytų pomidorų

Veganiškas mėsainis (o gal tiksliau būtų sakyti „baklažainis“) tiesiai nuo griliaus grotelių, kuriame nėra nei laktozės, nei mėsos, bet su kaupu – Artimųjų Rytų aromatų ir skonių. Kviečiame išbandyti!

Porcijų skaičius – 4. Paruošimo laikas – 5 min. Gaminimo laikas – 15 min.