Nidos receptai. Kiniška vištiena su juodųjų pupelių padažu

Reikės:

  • 225 g vištienos blauzdelių (arba krūtinėlių) mėsos
  • ⅓ žaliosios paprikos
  • ⅓ raudonosios paprikos
  • 3 šaukštų aliejaus
  • 3 skiltelių susmulkinto česnako
  • 1 šaukšto susmulkintos imbiero šaknies
  • 3 šaukštų fermentuotų juodųjų pupelių padažo YEO'S
  • 1 šaukštelio aitriosios paprikos dribsnių (arba pagal skonį)
  • 2 šaukštų smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
  • 1 šaukštelio skrudintų sezamo sėklų aliejaus CLEARSPRING

Marinatui:

  •  1 šaukšto ryžių vyno pagardo CLEARSPRING RICE MIRIN
  • ¼ šaukštelio druskos
  • 1 ½ šaukštelio krakmolo
  • 1 šaukštelio šviesiojo sojų padažo AMOY
  • 1 šaukštelio Tamari sojų padažo CLEARSPRING

Rudenėjant orams, vakarus norisi leisti šiltuose namuose su šeima, atrasti naujus skonius, susiburti prie bendro vakarienės stalo. Nustebinkite savo šeimą su Nidos Degutienės receptu, kiniška vištiena su juodųjų pupelių padažu, kuris labai tipiškas Kinijos virtuvei. Imbieras, česnakas, juodųjų pupelių padažas ir aitrioji paprika įneš malonaus aštrumo pojūtį, o žaliosios ir raudonosios paprikos suteiks patiekalui gaivos ir saldumo.

Kviečiame išbandyti!

Porcijų skaičius – 4. Paruošimo laikas – 15 min. Gaminimo laikas – 10 min.