Makaronai su lašiša, citrinų sultimis ir raudonėliais

Reikės:

  • 2 lašišos kepsnių „Gelpeixe“,
  • 250 g vamzdelių formos makaronų,
  • 1 mažo svogūno,
  • 2 česnako skiltelių,
  • raudonėlių,
  • pusės citrinos,
  • druskos,
  • maltų čili pipirų,
  • 250 ml grietinėlės,
  • balto vyno,
  • vyšninių pomidorų,
  • kelių šviežių baziliko lapelių.

Paruošimo būdas

  1. Atšildykite lašišos gabaliukus pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Lašišą supjaustykite kubeliais. Alyvuogių aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
  3. Į keptuvę sudėkite lašišos kubelius, pagal skonį pagardinkite druska ir čili pipirais. Leiskite pasitroškinti.
  4. Kai lašiša taps ryškesnės spalvos, įpilkite truputį baltojo vyno.
  5. Į keptuvę supilkite iš anksto išvirtus makaronus, grietinėlę, išspauskite citrinos sulčių ir pabarstykite raudonėliais.

Patiekite lėkštėje su vyšniniais pomidorais ir baziliko lapeliu. Skanaus!

Ingredientai

Lašišos kepsniai GELPEIXE, šaldyti, 500 g
15,99 €
Greito paruošimo makaronai su kiaušiniais GRAND'MERE vamzdeliai, 250 g.
1,99 €
Ekologiški šalotiniai svogūnai, 250g
2,79 €
Ekologiški česnakai, 1kg
8,99 €
Malti, aitrieji kajeno pipirai SAINTE LUCIE, 40 g
1,99 €
Raudonėlis SAINTE LUCIE, 20 g
1,59 €
Ekologiškos citrinos
2,99 €
Smulki jūros druska LA BALEINE, 250 g
0,99 €
Baltas vynas Stemmari Chardonnay Sicilia DOC 13%, 750ml
Išparduota
Ekologiški vynuoginiai pomidorai, CERISE ronde, 1kg
5,99 €
Smulkinti bazilikų lapeliai SAINTE LUCIE, 15 g
1,59 €
Visa suma: 30,52

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija