Kreminis acai uogų desertas

Kreminis acai uogų desertas

Reikės:

  • 3–4 vnt. šaldytų bananų (supjaustytų griežinėliais prieš užšaldant),
  • 1 puodelio šaldytų mėlynių,
  • 1 puodelio šaldytų gervuogių,
  • 1 a. š. vanilės ekstrakto,
  • 1 v. š. kokosų nektaro arba klevų sirupo,
  • 1 puodelio kokosų vandens,
  • 2 v. š. ISWARI acai uogų miltelių,
  • 2 v. š. žemės riešutų sviesto
  • šviežių gervuogių,
  • šviežių mėlynių.

Paruošimo būdas

Sudėkite į plaktuvą šaldytų bananų, mėlynių, gervuogių, supilkite vanilės ekstraktą, kokosų nektarą ir kokosų vandenį. Išmaišykite iki vientisos kreminės masės.

Įdėkite ekologiškų ISWARI acai uogų miltelių ir maišykite dar 30 sekundžių.

Gautą kreminį desertą sudėkite į dubenėlį, uždėkite ant viršaus žemės riešutų sviesto ir papuoškite šviežiomis uogomis. Skanaus!

Autorius – Christina Leopold
„Instagram“ – @addictedtodates

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija