Kepta vištiena su DELOUIS žaliųjų vynuogių sultimis ir garstyčiomis

Reikės:

125 ml žaliųjų vynuogių sulčių DELOUIS iš Perigord

100 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus

2 arbatinių šaukštelių DELOUIS Dižono garstyčių 

2 arbatinių šaukštelių pilno grūdo garstyčių

Šalavijų, čiobrelių ir raudonėlių žolelių

Citrinos žievelės

1,6 kg vištienos (supjaustytos į 8 dalis)

300 g saldžiųjų bulvių (batatų)

3 šalotinių svogūnų

1 galvutės česnako

250 ml vištienos sultinio

Saujelės gražgarsčių

Citrinos sulčių

Pristatome idėją Jūsų gurmaniškai vakarienei su šeima ar draugais. Minkšta, sultinga vištiena su nuostabiu prancūzišku DELOUIS žaliųjų vynuogių sulčių ir garstyčių marinatu nustebins kiekvieną. Kviečiame išbandyti!

Porcijų skaičius – 4. Paruošimo laikas – apie 20 min. Gaminimo laikas – 55 min.

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Dideliame dubenyje sumaišykite žaliųjų vynuogių sultis, 60 ml alyvuogių aliejaus, garstyčias, žoleles ir citrinos žieveles. Sudėkite vištienos gabaliukus, gerai viską išmaišykite ir marinuokite 15 minučių arba ilgiau, jei leidžia laikas.
  2. Didelėje kepimo skardoje sudėkite vištieną, saldžiąsias bulves, šalotinius svogūnus bei česnaką. Supilkite likusį marinatą bei vištienos sultinį. Kepkite orkaitėje 45 minutes arba kol vištiena iškeps ir daržovės suminkštės.
  3. Išėmus patiekalą iš orkaitės, uždenkite skardą aliuminio folija ir leiskite mėsai su daržovėmis pastovėti dar 10 minučių. Patiekite su gražgarstėmis, šlakeliu citrinų sulčių ir likusiu aliejumi. Skanaus!

Receptas iš www.delicious.com.au/recipes

> Naujienlaiškio prenumerata <

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija