AMANDIN receptas. Veganiškas šaltos kavos kokteilis

AMANDIN receptas. Veganiškas šaltos kavos kokteilis

Reikės:

  • 100 ml ekologiško avižų kremo AMANDIN
  • 200 ml ekologiško avižų gėrimo su kalciu AMANDIN
  • 2 valgomųjų šaukštų ekologiško lazdynų riešutų kremo su kakava AMANDIN
  • 2 valgomųjų šaukštų tirpios kavos
  • smulkinto ledo
  • smulkinto juodojo šokolado

AMANDIN – tai daugiau nei ekologiško maisto prekės ženklas iš Ispanijos. Kurdama naujus produktus AMANDIN komanda tikslingai naudoja tik ekologiškus ingredientus, kad galėtų pasiūlyti aukščiausios kokybės maisto gaminius. Suburta mokslinių tyrimų ir AMANDIN prekės ženklo plėtros komanda savo laboratorijoje bei gamybos procesuose naudoja naujausias technologijas, kad išlaikytų ir atskleistų kiekvieno ingrediento geriausias savybes.

AMANDIN turi platų ekologiškų veganiškų augalinių gėrimų asortimentą: riešutų, ryžių, avižų, kokoso ir kviečių. Taip pat ekologiškų sultinių, tarp kurių yra tinkančių ir veganams. Mėgstantiems pasmaguriauti siūlome išbandyti ekologiškus veganiškus migdolų bei lazdynų riešutų kremus, o vietoj įprastinio cukraus rinktis ekologišką kokosų žiedų cukrų.

Kviečiame pasigaminti AMANDIN veganišką šaltos kavos kokteilį! Užtruksite ne ilgiau kaip 10 min. ir galėsite mėgautis puikaus skonio gaivinančia kava.

Gaminimo būdas

  1. Į trintuvą supilkite avižų kremą ir gėrimą, įdėkite lazdynų riešutų kremo su kakava ir suberkite tirpią kavą. Viską gerai išplakite iki vientisos masės.
  2. Į gautą masę sudėkite smulkintą ledą. Jeigu neturite, galite naudoti įprastą ledą ir trintuvu jį susmulkinti. Visus ingredientus išmaišykite trintuvu.
  3. Pabaigoje papuoškite kavos kokteilio viršų tarkuotu juoduoju šokoladu.

Skanaus!

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija