SEITZ – vokiškos kokybės produktai be gliuteno

SEITZ produktai be gliuteno gaminami jau nuo 1995 m. Vokietijoje, naudojant moderniausią įrangą. Pasirinktos žaliavos, nenaudojant genetiškai modifikuotų organizmų, motyvuojant darbuotojus ir nuolatinis kokybės valdymas užtikrina puikią visų produktų kokybę.

Pradėjus tik nuo makaronų gamybos be gliuteno, dabar SEITZ išsivystė į įvairių produktų be gliuteno specialistus. Be didelio asortimento makaronų be gliuteno, pagamintų iš įvairiausių kruopų, jų asortimente rasite miltų, duonos, grūdų paplotėlių bei košių be gliuteno.

Jie vadovaujasi misija pasiūlyti visiems žmonėms pilnavertę mitybą be gliuteno. Niekada nepamiršdami šios užduoties, jų komanda nuolat rūpinasi produktų skoniu ir kokybe. Jų asortimentas sukurtas laikantis griežtų ir aukštų standartų. Vidinis SEITZ tyrimų ir plėtros centras nuolat kuria ir tobulina produktus, kad žmonių mityba be gliuteno būtų kuo įvairesnė, subalansuota ir skoninga, nepaisant mitybos apribojimų.

SEITZ tikslas – pateikti nepaprasto skonio maistą ant stalo ir taip pat įtikinti toleruojančius gliuteną žmones, kad mitybos be gliuteno galima laikytis be jokių sunkumų.

Kodėl be gliuteno?

Gliutenas yra natūraliai į klijus panašus baltymas, randamas kviečiuose, miežiuose ir rugiuose. Visose kviečių formose yra gliuteno, įskaitant kietąjį ar speltos. Suvalgius produktą su gliutenu, celiakija sergantiems žmonėms gali kilti pavojus gyvybei, sukelti nepageidaujamą reakciją, kuri pažeidžia žarnyno ląsteles ir gali sukelti rimtų sveikatos problemų. Laikytis visą gyvenimą griežtos mitybos be gliuteno yra vienintelis būdas išvengti šio netoleravimo simptomų. Celiakija yra pasaulinis visuomenės sveikatos rūpestis. Manoma, kad remiantis serologiniais duomenimis, šios būklės paplitimas pasaulyje yra 1,4 % (2018 m.). Nėra lėtinės šios ligos formos - celiakijos jautrumas gliutenui, tai būklė, kuri gali būti laikina ar ilgalaikė. Ji gali sukelti tokius simptomus kaip pilvo pūtimas, nuovargis, galvos skausmas, raumenų skausmas ar viduriavimas. Šiuos neigiamus simptomus galima palengvinti nuolat vengiant maisto produktų, kuriuose yra gliuteno.

Šiuo metu daugelis žmonių savo noru pašalina iš raciono gliuteno turinčius maisto produktus arba žymiai sumažina jų vartojimą. Nesvarbu, ar dėl celiakijos, ar jautrumo gliutenui, ar dėl gyvenimo būdo, leiskite sau būti įkvėptam SEITZ didelio asortimento, kuriame kiekvienas ras sau tinkamą produktą!

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija