Ryškūs špinatiniai keksiukai su kremu

Reikės:

200 g špinatų

200 g cukraus (galima dėti mažiau)

240 g miltų

3 kiaušinių

180 ml saulėgrąžų aliejaus 

3 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių

2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių

1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Kremui:

250 g maskarponės sūrio

1 indelio karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno

Papuošimui:

kelių saujų įvairių uogų

Pristatome mūsų ASSORTI šeimos narės Agnės receptą. Agnei gaminimas ir kūrimas kažko naujo yra hobis, kuris buvo ugdomas nuo pat mažens, o pavyzdį kaip skaniai ir gražiai pateikti patiekalus visada rodė kulinarė mama. Dalinamės Agnės atrastu receptu, kuris jos šeimoje nepaliko abejingų.

Paruošimo laikas – 15 min. Gaminimo laikas –  25 min.

Gaminimo būdas

  1. Špinatus, aliejų, citrinos sultis, vanilę sudedame į maišytuvą ir plakame iki vientisos masės.
  1. Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
  1. Į špinatų masę įmušame kiaušinius ir suberiame cukrų. Išmaišius sudedame miltus (galima naudoti maišytuvą išmaišymui).
  1. Pilame į formeles (naudoju silikonines) ir uždengiame kepimo popieriumi, kad viršūnė neapskrustų.
  1. Kepame 160 °C apie 25 min.
  1. Sumaišykite maskarponės sūrį su karamelizuotu saldintu pienu ir dekoruokite kai visiškai atvės keksiukai.

Skanaus!

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija