PETRA – laiko ištobulinti itališki miltai nuo 1913-ųjų

1913 m. būdamas 13 metų Angelo Quaglia paliko tėvų namus ir ėmė mažame malūne akmeninėmis girnomis malti miltus. 1989 m. įmonės veiklą perėmė du broliai ir sesuo. Jau po 9 metų šeimos sąjunga davė vaisių: 1998 m. kviečių malūnas pradėjo veikti pagal pažangiausias technologijas Europoje ir iki dabar tai yra vienintelis pramoninio dydžio Italijos malūnas, sukūręs modernų miltų išgavimo būdą akmens girnomis.

2003 m. gimė „Il Laboratorio“ centras, kurio metu mokomasi baltojo meno subtilybių bei kuriami patiekalų receptai įsigilinant į skirtingas miltų rūšis. Nuo 2012 m. kiekvienoje PETRA pakuotėje rasite miltų, sumaltų iš tvaraus žemės ūkio kviečių, išaugintų netoli didžiojo PETROS malūno.

„Molino Quaglia“ – tai vieta, kur miltai tampa meno kūriniu.“ – teigia Quaglia šeima. Šiandien, kaip ir pirmą įkūrimo dieną, „Molino Quaglia“ atstovai tiki, kad norint sukurti nepriekaištingus gaminius, būtina suderinti aukštos kokybės ingredientus su pažangiausiomis technologijomis ir ilgamete patirtimi.

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija