LACROIX – aukščiausios kokybės sriubos, sultiniai ir padažai iš Vokietijos

Eugène Lacroix gimė 1886 m. sausio 26 d. Jis užaugo kavinėje, kur motina perėmė po tėvo mirties. Būtent šioje kavinėje Eugène labai anksti nusprendė tapti virėju. Šio amato jis išmoko iš garsiojo virėjo Louiso NassoyVėliau tobulino techniką daugelyje garsių restoranų Vokietijoje ir Elzase. 

1921 m. Eugène Lacroix nusprendė įkurti įmonę Frankfurte. Galų gale, pardavęs savo foie gras pagrindiniams miesto restoranams, jis įgijo tikro gurmano reputaciją. Tiekdamas savo sukurtus produktus restoranams, jis pamatė, kad daug laiko ir energijos buvo skiriama gaminti padažams ir ilgiau stovinčioms atsargomsVedamas smalsumo ir susidomėjimo gastronomija Eugène pradėjo žinomiems Frankfurto restoranams siūlyti savo gamybos aukštos kokybės padažus, sriubas ir sultinius. Štai tada ir gimė pirmieji LACROIX gaminiai! 

Vos po kelerių metų Eugene Lacroix nedidelis verslas išaugo į tarptautinę delikatesų įmonę, kurioje dirbo daugiau nei 350 darbuotojų. Šiandien „gourmet“ patiekalų segmentas būtų neįsivaizduojamas be sėkmingo ir pirmaujančio prekės ženklo LACROIX. 

1956 metais Eugène Lacroix pagerbtas garbės medaliu ir Frankfurto miesto ordinu už savo nuopelnus. Tais pačiais metais Eugène pradėjo studijuoti gastronomijos akademijoje Prancūzijoje, prieš įkurdamas savo kulinarijos akademiją Frankfurte. 

Ilgametė patirtis kartu su kūryba ir aistra kažkam ypatingam įkvepia LACROIX kurti naujoviškus produktus. VisLACROIX gaminiai gaminami tik iš atsakingai pasirinktų ingredientų, pagal aukščiausius kokybės standartus. 

Išbandykite burnoje tirpstančias LACROIX lašišos, omarų, voveraičių, jaučio uodegos, prancūzišką svogūnų ar krabų sriubas. Mėgstamus patiekalus pagardinkite barbekiu, čili ar kario padažu su ananasų gabaliukais. 

> Naujienlaiškio prenumerata <

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija