L’Isola d’Oro naujienos žuvies mėgėjams

 Geros naujienos žuvies mėgėjams. Nuo šiol draugaujame su Parmoje įsikūrusia L’Isola d’Oro. Tai žuvies konservų įmonė, kuri gamybai naudoja tik Premium žaliavas, vadovaujasi patikrintais receptais, o produktai konservuojami naudojant tik rankinius procesus. L’Isola d’Oro įmonė, kuri sėkmingai dirba jau šešiasdešimt metų, gamina įstabaus skonio gėrybes yra socialiai atsakinga bei rūpinasi poveikiu aplinkai.  

Kviečiame užsukti į Assorti ir paragauti Premium tuno filė, griliuje keptos ir konservuotos, burnoje tirpstančios skumbrės, gurmanų įvertintos ančiuvių pastos, kuri yra labai svarbus Cezario salotų padažo ingredientas.

 Be nuostabių konservuotų gėrybių pasirūpinome ir gausiu gurmaniškų skonių padažų makaronams asortimentu. Kartžuvių, gruperių, sepijų rašalo ir jūros gėrybių padažai jau laukia savo pirkėjo. L’Isola d’Oro - skonių atradimams! Kardžuvių ir gruperių ir tiesiog sepijų rašalo.

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija