Geriausi vytinti kumpiai iš Italijos ir Ispanijos

Kumpiai, kuriuos atrinkome, savo skoniu, aromatu ir tekstūra patiks net išrankiausiam gurmanui. Mūsų asortimente rasite geriausiai Europoje įvertintus, populiariausius vytintus kumpius iš Italijos ir Ispanijos.

Vytintas iberiškas kumpis CEBO DE CAMPO. Šis kumpis brandinamas 30 mėn., gaminamas tik iš iberiškos veislės kiaulių, kurios ganosi atvirame lauke ir minta vien tik žole, aronijomis ir kruopščiai parinktais pašarais. Vytintas kumpis CEBO DE CAMPO gaminamas Ispanijoje, Salamankos regiono kaime, įsikūrusiame kalnuose, apsuptame miškų, priklausančių skirtingiems Ispanijos parkams. CEBO DE CAMPO yra subtilaus aromato, intensyvaus skonio bei subtilios tekstūros. Šiam kumpiui būdinga rubino raudonumo spalva.

Vytintas kumpis CULATELLO DI ZIBELLO DOP. Šios rūšies kumpis vytinamas iš rinktinių Italijos regionuose – Emilijos-Romanijos ir Lombardijos – auginamų kiaulių, kurios maitinamos laikantis griežtų standartų. Kumpis CULATELLO DI ZIBELLO DOP brandinamas mažiausiai 12 mėn. Kumpio forma primena kriaušę, o kiekvienas kumpis perjuosiamas tinkline virvele. CULATELLO DI ZIBELLO DOP yra vyšninės raudonos spalvos su baltųjų riebalų dalimi, o kumpio skonis saldus ir švelnus, turintis stiprų lazdyno riešutų ir rūsio aromatą. Gaminamas tik su druska ir pipirais, be jokių konservantų ar priedų.

Vytintas kiaulienos kumpis PROSCIUTTO CRUDO DI SAN DANIELE DOP. Šis kumpis gaminamas tik iš Italijoje užaugintų kiaulių, besiganančių pievose, nugairintose nuo Alpių kalnų ir Adrijos jūros krantų pučiančių vėjų. Tai aukščiausios kokybės kumpis, 18 mėn. brandinamas pagal senąsias itališkas tradicijas. Vytintas PROSCIUTTO CRUDO DI SAN DANIELE DOP kumpis yra ryškiai rausvos spalvos, intensyvaus nepakartojamo aromato ir švelnaus skonio.

Vytintas kumpis PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA. Jis pradėtas gaminti 1976 m. mažame kaimelyje Parmos regione, kur iki šių dienų atsakingai tęsiamos senosios tradicijos. Gardžiausi itališki kumpiai net 20 mėn. brandinami rūsiuose, kuriuose ypatingam vytinimo procesui susidaręs idealus mikroklimatas. PROSCIUTTO CRUDO DI PARMA mėsos spalva yra šviesiai raudonų plytų, marginta it marmuras baltu riebaliniu sluoksniu, o kumpio skonis – subtiliai saldus.

Vytintas kiaulienos kumpis SERRANO RESERVA DE FAMILIA DUROC. Šis kumpis brandinamas 24 mėn. Baños de Río Tobía miestelyje, La Rioja regiono širdyje, Ispanijoje. Serano kumpis ypatingas tuo, kad jis gaminamas iš diurokų veislės kiaulių. O diurokų mityba pagrįsta natūraliais pašarais. Serano kumpio mėsa liesa, turinti šiek tiek riebalų, kurie yra ryškiai baltos arba gelsvos spalvos. Kumpis SERRANO RESERVA DE FAMILIA DUROC yra malonaus aromato, subtilaus, sūroko skonio ir pluoštinės tekstūros. Mėsos spalva dažnai varijuoja nuo rausvos iki violetinės.

Naujienlaiškio prenumerata

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija