DELOUIS – produktai, sukurti Prancūzijos širdyje

DELOUIS yra vienas žymiausių prancūziškų acto, garstyčių, vinegreto užpilų ir kitų padažų gamintojas nuo 1885 m.  Produkcijos receptai perduodami iš kartos į kartą ir priklauso prancūzų paveldui bei yra pripažinti maisto gaminimo profesionalų. DELOUIS atlieka autentiškos prancūzų virtuvės ambasadoriaus vaidmenį ir stengiasi skleisti nepakartojamus Viduržemio jūros regiono virtuvės skonius. Prekės ženklo filosofija – gurmaniška produkcija teikiama tik iš natūralių, itin aukštos kokybės ingredientų. DELOUIS asortimentas žinomas dėl savo užburiančio ir kvapą gniaužiančio skonių profilio, kuris praturtina įvairius maisto patiekalus.


Susipažinkite ir atraskite išskirtinius DELOUIS produktus:

Actas

DELOUIS actai yra natūralios fermentacijos rezultatas. Viso acto gamybai: filtravimui, laikymui ir pakavimui yra taikomos labai griežtos taisyklės, užtikrinančios puikų, kokybišką galutinį rezultatą. DELOUIS didžiuojasi plačiu ekologiškų ir tradicinių actų bei žaliųjų vynuogių sulčių (verjuice) asortimentu. Pastarosios turi ilgą vartojimo istoriją, siekiančią dar nuo viduramžių laikų. Žaliųjų vynuogių sultys yra spaudžiamos iš nesubrendusių vynuogių ir puikiai tinka tiek padažams, tiek gaiviesiems gėrimams gardinti.

Garstyčios

Tradicinės ar ekologiškos DELOUIS garstyčios nustebins kiekvieną gurmaną. Nuostabios tekstūros bei sodraus skonio, pagamintos laikantis senųjų tradicijų. Garstyčių sudėtyje nėra konservantų bei gaminamos iš aukščiausios klasės ir geriausių garstyčių sėklų augančių Prancūzijoje. Šis produktas puikiai tinka mėsos marinatams, padažams ir kaip pagardas ruošiant maistą.

Vinegreto padažai

Salotų padažų entuziastai liks patenkinti! DELOUIS siūlo tradicinius ir ekologiškus vinegreto padažus Jūsų patiekalams gardinti. Vinegreto padažai gaminami kartu maišant augalinį aliejų, actą bei įvairius prieskonius ar kitus aukštos kokybės ingredientus (džiovintus pomidorus, česnakus). Rinkitės iš lengvų, kvapnių ar intensyvių ir sodrių skonių DELOUIS vinegreto padažų asortimento.

Padažai

DELOUIS padažai ir majonezai – nepakeičiami gurmaniškos virtuvės sąjungininkai, siūlantys išskirtinį skonių asortimentą. Naudojami siekiant pagardinti mėsos, žuvies, vėžiagyvių ar žalių daržovių patiekalus. Daugelį metų tobulinti receptai ir šiandienos skoniui pritaikyti DELOUIS tradiciniai ir ekologiški padažai bei majonezai, praturtins Jūsų maistą.

> Naujienlaiškio prenumerata <

Bendra suma:
0 €
Assorti

Įdėjus prekes į krepšelį, jos pasirodys čia.

Užsakymų istorija